Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Werkschoenen
Categorie
 • Werkschoenen S3
 • Werkschoenen S1P
 • ESD-werkschoenen
 • Lichtgewicht werkschoenen
Prijs
Tussenzool
 1. Metaalvrij
Type beschermneus
 1. Metalen neus
 2. Metaalvrije neus
Type Zool
 1. Nitrilrubber
 2. EVA / Rubber
 3. Overig
Materiaal bovenwerk
 1. Polyester
 2. Overige materialen
Type
 1. Werkschoen
 2. Instapper
Model
 1. Laag model
 2. Hoog model
 3. Instapper
 4. Dichte hiel
Sluiting
 1. Veters
 2. BOA
 3. Elastiek
 4. Instapper
Maat
Eigenschappen
 1. Waterafstotend (EN 343)
 2. Ademend
 3. ESD
 4. Antistatisch
 5. Lichtgewicht
 6. Hittebestendig
 7. Penetratiebestendig
 8. Oliebestendig
 9. Antislip
 10. Damesmaten verkrijgbaar

Werkschoenen S1P

S1P werkschoenen voldoen aan alle eisen die ook voor S1 werkschoenen gelden, maar wel met een belangrijk verschil: de tussenzool. Deze zool, meestal gemaakt van staal of kunststoffen als kevlar, beschermt de onderkant van uw voet tegen scherpe gereedschappen of andere voorwerpen. Als die met een kracht tot 1100 N tegen de tussenzool aan drukken, houdt de zool die namelijk moeiteloos tegen. Deze werkschoenen hebben dus een behoorlijke meerwaarde als u veel met scherpe materialen werkt.

De S1P werkschoenen van Helly Hansen bieden alle bescherming waar werkschoenen van deze klasse aan moeten voldoen. Naast de tussenzool kunt u daarbij rekenen op de volgende beschermende eigenschappen:

 • Een veiligheidsneus van metaal of kunststof om uw tenen te beschermen
 • Een gesloten hiel met daaronder een hak die schokken absorbeert
 • S1P werkschoenen zijn antistatisch, slipvast en oliebestendig
Lees verder Lees minder

6 producten

Toon per pagina
Helly Hansen Chelsea Evolution BOA S1P
€ 126,00 € 152,46
Helly Hansen Sandal Boot S1P
€ 108,00 € 130,68
Helly Hansen Chelsea Evolution Boa Sandal S1P
€ 117,00 € 141,57
Helly Hansen Magni Low S1P
€ 108,00 € 130,68
Helly Hansen Oslo Low S1P
€ 90,00 € 108,90
Helly Hansen Oslo High
€ 135,00 € 163,35

Comfortabel beschermd met Helly Hansen S1P werkschoenen

Bij Helly Hansen zijn we ons bewust van het belang van goede werkschoenen. We weten ook dat goede werkschoenen meer zijn dan alleen schoenen die uw voeten beschermen. Wanneer u aan het werk bent, wilt u immers ook vrij kunnen bewegen in uw schoenen. Deze comfortwensen hebben we bij Helly Hansen ook meegenomen in onze S1P werkschoenen. Daar houden we met onze jassen, overalls, werkbroeken, shirts, truien en polo’s rekening mee, dus er is geen reden om dat bij onze werkschoenen niet te doen. Onze werkschoenen zijn comfortabel, niet te zwaar en prettig om in te bewegen.

Het is u misschien al opgevallen dat de meeste van onze S1P werkschoenen vrij sportief ogen. Dat strookt wellicht niet met het traditionele beeld van de groot uitgevallen werkschoen, maar door kunststof slim toe te passen is het niet meer nodig dat werkschoenen met kunststof beschermende onderdelen groot uitvallen. Aan de buitenkant zijn deze werkschoenen nauwelijks van normale sneakers te onderscheiden. Toch kunt u ervan op aan dat ze uiterst veilig zijn. Als onze werksneakers de veiligheidsnormering S1P hebben meegekregen, voldoen ze aan alle veiligheidseisen die we hierboven besproken hebben.

Voor een droge werkomgeving zijn S1P werkschoenen ideaal. Mocht u meer bescherming nodig hebben bij een vochtige werkomgeving, dan zou u S3 werkschoenen of werklaarzen kunnen overwegen. S5 werklaarzen laten zelfs helemaal geen water door.

Helly Hansen S1P werkschoenen online kopen

Het gemak van Helly Hansen S1P werkschoenen houdt niet op bij het dragen van de schoenen. U kunt ze ook nog eens eenvoudig en voor een bijzonder aangename prijs online kopen in de webshop van Helly Hansen. Na het afsluiten van de bestelling gaan we meteen voor u aan het werk, zodat u de S1P werkschoenen van uw keuze zo snel mogelijk in uw bezit heeft. Die service kunt u natuurlijk ook verwachten wanneer u andere werkkleding bij ons bestelt.

Sommige van onze S1P werkschoenen zijn uitgerust met het sluitsysteem van Boa®. Dit systeem helpt u om uw veters met een simpele draaiknop vast te maken. U hoeft dus niet meer zelf uw veters te strikken of in de gaten te houden of uw veters nog wel vast zitten. Voor onder de werkschoenen hebben wij ook goede werksokken in de aanbieding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.