Filteren
Categorie
 • Winterjassen
 • Winter Overalls
 • Winter Truien
 • Winter Werkbroeken
 • Thermo Onderkleding
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
 1. Rits
 2. Klittenband
Geslacht
 1. Heren
 2. Unisex
Materiaal
 1. Polyester
 2. Overige materialen
Eigenschappen
 1. Waterdicht (plastic)
 2. Waterafstotend (EN 343)
 3. Ademend / GoreTex
 4. Winddicht
 5. Lichtgewicht
 6. High Visibility (EN 20471)
 7. Bescherming kou (EN 342)
Extra's
 1. Kniezakken

Winter Werkbroeken

Gevoerde winter werkbroeken zijn ideaal voor de koude wintermaanden. Werkt u bijvoorbeeld veel buiten in de vrieskou dan is het belangrijk om daar op te kleden. Dan zijn (gevoerde) winter werkbroeken een goede uitkomst. Deze broeken zijn uitgevoerd met een warme voering van vaak lichtgewicht materialen. Zo kunt u denken aan een voering van bijvoorbeeld Primaloft zoals bij de Helly Hansen Aker Winter Pants. Deze voering is lichtgewicht, ademend, superzacht en geeft warmte zonder dat u zich volledig ingepakt voelt in de broek.

Behalve winterbroeken voor de winter is het soms ook belangrijk u te wapenen tegen neerslag en wind. Denk daarbij aan een waterdichte en ademende doorwerkbroek of regenbroek. Deze voorkomen dat de broek die u eronder draagt nat en klam wordt, dit zorgt er dan weer voor dat u warm blijft.

5 producten

Toon
Helly Hansen Alna Winter Const Pants Cl2
€ 144,00 € 174,24
Helly Hansen Aker Winter Pants
€ 58,50 € 70,79
Helly Hansen Magni Light Pants
€ 63,00 € 76,23
Helly Hansen Alta Insulated Pants
€ 63,00 € 76,23
Helly Hansen Kiruna Pants
€ 121,50 € 147,02

Werkbroeken van zwaar materiaal

Gevoerde werkbroeken zijn misschien wel de beste oplossing maar soms is een werkbroek van zwaarder materiaal een goed alternatief. Denkt u eens aan de Mjolnir Construction Pants of Mjolnir Pants van Helly Hansen gemaakt met een materiaal die 380 g/m² weegt, ideaal dik voor de koude winterdagen. Voor andere werkbroeken kunt u hier kijken.

Gevoerde winterbroek of ongevoerd

Ongeacht of u een gevoerde of ongevoerde winterbroek wilt is het belangrijk te bedenken wat voor werk u in deze broek gaat doen. Is uw werk bewegelijk en moet u altijd goed kunnen blijven werken dan is een te dikke voering mogelijk onprettig, dan zou u of een broek met een lichte voering moeten nemen of een normale werkbroek met extra zwaar materiaal.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.