Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Werkbroeken
Categorie
 • Werkbroeken heren
 • Werkbroeken dames
 • Korte werkbroeken (minimaal 15% korting)
 • Lange werkbroeken
 • Regenbroeken
 • Thermobroeken
 • Multinorm werkbroeken
 • Vlamvertragend / antistatisch
 • Hi-vis / reflecterend
 • Kniebeschermers
 • Riemen
Prijs
Eigenschappen
 1. Lichtgewicht

Kniebeschermers

Kniebeschermers zijn onmisbaar voor bijvoorbeeld stratenmakers en werknemers in de bouw. Wanneer u voor het werk lang op uw knieën zit, kan dat namelijk voor flink wat blessures en slijtage zorgen. De kans hierop wordt aanzienlijk verminderd met kniebeschermers van goede kwaliteit. Helly Hansen heeft uitstekende kniebeschermers die u comfort en bescherming bieden.

Lees verder Lees minder

3 producten

Toon per pagina
Helly Hansen Kneepad Standard
€ 8,50 € 10,29
Helly Hansen Kneepad Performance
€ 12,75 € 15,43
Helly Hansen Kneepad Xtra Protective
€ 17,00 € 20,57

Extra bescherming en comfort met Helly Hansen kniebeschermers

Vloeren leggen, straten betegelen, zelfs schoonmaken: het zijn allemaal werkzaamheden die schade aan uw knieën kunnen aanrichten. Vaak is slijtage aan de knieën in dat soort gevallen onvermijdelijk, maar u kunt het effect ervan een stuk minder maken door kniebeschermers te dragen. Cordura® verstevigingen in de kniestukken van werkbroeken kunnen namelijk wel enigszins verzachten, maar die zijn eigenlijk vooral bedoeld om slijtage aan de broeken zelf tegen te gaan. De kniebeschermers van Helly Hansen beschermen uw knieën wel op de lange termijn en zorgen ook nog eens voor een zachter gevoel aan de knieën wanneer zij de vloer of straatstenen raken.

De meeste kniebeschermers in ons assortiment zijn gemaakt van kunststoffen als polyethyleen en EVA (ethyleen vinyl acetaat). Dat laatste materiaal wordt vaak aan de binnenkanten van kniebeschermers gebruikt. Het is namelijk een zachte stof die ervoor zorgt dat de drager zoveel mogelijk comfort ervaart. Bij het uitvoeren van uw werkzaamheden is dat natuurlijk een groot voordeel. Om diezelfde reden zijn de meeste kniepads die u bij ons in de online winkel vindt lichtgewicht kniebeschermers. Ergonomische vormen zijn daarbij iets wat volgens ons voor zich spreekt. Helly Hansen kniebeschermers bieden u dus de bescherming en het draagcomfort die u van een kniebeschermer mag verwachten.

Online Helly Hansen kniebeschermers kopen

De bescherming van uw knieën is iets belangrijks. Daar wilt u dus alleen de beste artikelen voor hebben. Bezuinigen op kwaliteit is iets wat we bij Helly Hansen nog nooit gedaan hebben en daarom kunt u in onze webshop voor een goede prijs online de beste kniebeschermers kopen. In de materialen die wij gebruiken komen comfort en een betrouwbare bescherming bij elkaar. En omdat Helly Hansen kniebeschermers zeer duurzaam zijn, zullen ze u nog jaren beschermen tegen de schadelijke effecten als gevolg van gehurkt of op de knieën werken.

Voor alle andere accessoires die u beschermen tijdens het werk kunt u natuurlijk ook op onze online shop vertrouwen. Zo kunt u bij ons onder andere werksokken, werkriemen, mutsen, caps en themo onderkleding bestellen. Maar ook voor beschermende kleding, zoals overalls, werkschoenen, fleecekleding en veiligheidshesjes kunt u bij ons op een goede prijs en een uitstekende service rekenen. Helly Hansen jassen staan bovendien bekend om het feit dat ze niet alleen op het werk, maar ook daarbuiten voor comfort en een mooie uitstraling zorgen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.