Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Werkkleding
Prijs
Materiaal
  1. Polyester
Sluiting
  1. Rits
Kleur
Maat
Merk
  1. Helly Hansen
  2. Bedrukking
Eigenschappen
  1. High Visibility (EN 20471)

Veiligheidsvesten & -hesjes

Veiligheidshesjes en veiligheidsvesten zijn misschien wel de bekendste voorbeelden van high vis werkkleding, in het Nederlands ook wel signaalkleding. Deze werkkleding is speciaal bedoeld om uw aanwezigheid visueel te benadrukken als het zicht door omstandigheden verminderd wordt. Voor uw veiligheid is het natuurlijk belangrijk dat u gezien wordt en de veiligheidsvesten en veiligheidshesjes van Helly Hansen zijn de perfecte keuze om u daarbij te helpen. Al onze hesjes zijn volgens de EN 20471 norm ontworpen om uw zichtbaarheid te verhogen.

  • Een kleur die opvalt, zoals fluorescerend geel of oranje
  • Reflectietape die het licht uit de omgeving weerkaatst
  • Gemakkelijk over uw andere werkkleding aan te trekken
  • Ideaal voor het bedrukken van een logo
Lees verder Lees minder

2 producten

Toon per pagina
Tekst bedrukken 1 kleur
€ 7,00 € 8,47
Addvis Short Sleeve Vest
€ 17,00 € 20,57

Beter zichtbaar met een veiligheidshesje

Een veiligheidshesje is volledig gericht op het verhogen van uw zichtbaarheid. Verder hoeven de hesjes geen beschermende eigenschappen te hebben. Die bescherming wordt namelijk al geregeld door de rest van uw werkkleding, al zijn er wel veiligheidsvesten met een vlamvertragende werking op de markt. Te zien zijn is heel belangrijk voor een veilige werkomgeving. Zeker als u op een plek werkt waar veel gemotoriseerd verkeer rijdt. Toch is een veiligheidsvest niet alleen handig voor het werk. Ook als u in het donker de hond uitlaat of hardloopt, kan een hesje uw zichtbaarheid en daarmee uw veiligheid verhogen.

Hesjes worden vaak in grote aantallen besteld voor evenementen of een hele afdeling. Daar zijn hesjes ook heel geschikt voor, want omdat deze los over uw verdere kleding gedragen worden, hoeft u minder op de maat te letten. Overigens hebben we wel hesjes in de maten M tot en met XXXL, dus als de groep mensen waarvoor u hesjes zoekt verschillende maten nodig heeft, is dat geen enkel probleem.

Veiligheidshesjes en veiligheidsvesten bedrukken

Veiligheidshesjes en veiligheidsvesten worden vaak bedrukt, juist omdat ze zo vaak als werkkleding of voor evenementen gebruikt worden. Deze hesjes zijn dan ook uitermate geschikt om van een bedrukking te voorzien. Op de rug is er volop plek voor een groot logo en op de borst kan een wat kleinere bedrukking. Wanneer u uw bedrijf of evenement onder de aandacht wilt brengen, is het wel belangrijk dat dit goed gebeurt. Helly Hansen kan uw hesjes en andere werkkleding bedrukken voordat deze naar u verstuurd wordt.

Bij hesjes is het bedrukken zo gebruikelijk dat we een plotbedrukking in één kleur als een los product voor een uitstekende prijs aanbieden. Heeft u andere wensen voor uw bedrukking? Dan kunt u onze klantenservice naar de prijzen en de mogelijkheden vragen.

Online veiligheidshesjes en veiligheidsvesten kopen

Met de veiligheidshesjes en veiligheidsvesten van Helly Hansen kan iedereen in uw omgeving u zien. Ook als het bijvoorbeeld vrij donker is. Via onze webshop koopt u deze online voor een goede prijs. Heeft u daarbij ook andere bescherming nodig? Bekijk dan ook eens onze high vis jassen en overalls. In ons online assortiment vindt u zelfs polo’s, truien en shirts die ervoor zorgen dat u hoe dan ook te zien bent.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.