Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Categorie
  • Truien heren
  • Sweaters
  • Hoodies
Prijs
Maat
Kleur
Geslacht
  1. Heren
  2. Unisex
Materiaal
  1. Katoen
  2. Polyester
  3. Stretch (bv. elastan, spandex)
Eigenschappen
  1. High Visibility (EN 20471)

Hoodies

De hoodies van Helly Hansen worden gekenmerkt door kwalitatief goede stoffen die er na herhaaldelijk wassen nog steeds goed uitzien. Gebruikt u een van deze hoodies als bedrijfskleding, dan zullen ze er ook na ze verschillende keren aan gehad te hebben representatief uit blijven zien. Maar minstens net zo belangrijk is het draagcomfort waar de kleding van Helly Hansen om bekend staat. Een Helly Hansen hoodie is de meest comfortabele manier om ’s winters zo min mogelijk last van de kou te hebben.

Onze hoodies zijn geschikt voor ieder moment, maar we hebben ook verschillende hoodies die goed als werkkleding gebruikt kunnen worden. Onze high vis hoodies uit de Helly Hansen ICU-lijn zijn hier een voorbeeld van.

5 producten

Toon
Helly Hansen Chelsea FZ Hoodie
€ 63,00 € 76,23
Helly Hansen Oxford FZ Hoodie
€ 45,00 € 54,45
Helly Hansen Chelsea Evolution Hood
€ 58,50 € 70,79
Nieuw
Helly Hansen Addvis Zip Hoodie
€ 67,50 € 81,68
Helly Hansen Icu Hoodie
€ 85,50 € 103,46

Comfort, functionaliteit en duurzaamheid

Een hoodie is eenvoudig van een sweater of andere soorten truien te onderscheiden. Hoodies zijn namelijk herkenbaar aan de capuchon waar ze hun naam aan te danken hebben. In het Engels is een “hood” namelijk letterlijk een kap. Veel mensen maken dankbaar gebruik van deze capuchon om het hoofd tegen de koude wind of lichte neerslag te beschermen. Daarnaast hebben de meeste hoodies een of twee zakken aan de voorkant. Dit kan een handige plek zijn om gereedschappen of andere voorwerpen waarmee u werkt te bewaren. Niet iedere trui heeft dat en juist daarom is een hoodie zo handig om als werkkleding te gebruiken.

Bij het ontwerp en de productie van Helly Hansen is functionaliteit natuurlijk niet het enige waarop gelet wordt. Wij vinden het ook belangrijk dat de hoodies die in onze webshop te koop zijn lekker zitten. Zo profiteert u van de perfecte balans tussen comfort, functionaliteit en duurzaamheid die geboden wordt door de hoodies van Helly Hansen. Daarmee zijn Helly Hansen hoodies een ideaal onderdeel van uw werkkleding voor de winter. Gaat u buiten aan de slag? Overweeg dan eens uw hoodie te combineren met een van onze Helly Hansen jassen of winteroveralls.

Bedrukking op uw Helly Hansen hoodie

Een bedrukking op uw Helly Hansen hoodie is de beste manier om uw werkhoodie helemaal af te maken. Juist omdat hoodies zulke goede werkkleding zijn, zijn deze truien daar ideaal voor. Wij kunnen de borst en de rug van uw hoodie van een logo voorzien door hem te bedrukken of borduren. Onze bedrukkingen zijn van hoge kwaliteit en zullen dus net als de stof na veel wasbeurten goed blijven. Als u op zoek bent naar bedrukte bedrijfskleding hoeft dat natuurlijk niet per se een hoodie te zijn. We kunnen ook jassen, shirts, overalls, hesjes en nog veel meer werkkleding bedrukken.

Helly Hansen hoodies online kopen

Helly Hansen hoodies zijn de ideale kleding om ’s winters te dragen. Of u deze truien nu tijdens het werk draagt of in uw vrije tijd: u kunt altijd een behoorlijke mate van comfort verwachten. Dat gemak is ook iets wat u ervaart bij het online bestellen van een Helly Hansen hoodie. De juiste hoodie heeft u snel voor een goede prijs gevonden en wij zorgen ervoor dat u hem snel in huis heeft. Dat doen we ook met al onze andere werkkleding en werkschoenen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.