Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Shirts
Categorie
 • T-shirts
 • Shirts lange mouwen
 • Thermoshirts
Prijs
Materiaal
 1. Katoen
 2. Polyester
 3. Wol
 4. Stretch (bv. elastan, spandex)
Kleur
Maat
Eigenschappen
 1. Ademend
 2. Antistatisch
 3. Vlamvertragend
 4. High Visibility (EN 20471)
 5. Bescherming elektrische vlamboog
 6. UV-bescherming

Shirts lange mouwen

Shirts met lange mouwen, over het algemeen ook wel bekend als longsleeves, zijn de beste kleding voor dagen waarop het te koud voor een T-shirt, maar te warm voor een trui is. De stof van deze shirts is even dik als de T-shirts uit dezelfde collecties, maar de mouwen reiken tot aan de polsen. Hierdoor ervaart u met deze shirts hetzelfde comfort als u van de T-shirts van Helly Hansen gewend bent, maar zijn uw armen beschermd. Een deel van onze shirts met lange mouwen beschermt u tegen specifieke risico's op het werk.

 • Longsleeves geschikt voor werk en vrije tijd
 • Ook genormeerde shirts met lange mouwen; vlamvertragend, antistatisch, elektrische vlamboog en Hi-Vis
 • O.a. shirts van 100% katoen
 • Lichtgewicht model verkrijgbaar
Lees verder Lees minder

6 producten

Toon per pagina
Helly Hansen Magni Longsleeve
€ 25,50 € 30,86
Helly Hansen Esbjerg Crewneck
€ 42,50 € 51,43
Helly Hansen Fakse LS Crew Neck
€ 51,00 € 61,71
Helly Hansen Fakse shirt
€ 51,00 € 61,71
Helly Hansen Kensington Longsleeve
€ 29,75 € 36,00
Helly Hansen Addvis Longsleeve
€ 38,25 € 46,28

De voordelen van Helly Hansen shirts met lange mouwen

Als het in het voorjaar of aan het einde van de zomer te fris is voor een T-shirt, heeft u een kledingstuk met langere mouwen nodig. Voor een trui is het dan doorgaans echter veel te warm. Een shirt met lange mouwen is dan precies de juiste kleding voor het seizoen. Deze shirts hebben veel gemeen met T-shirts. In veel gevallen verschilt alleen de lengte van de mouwen. Omdat alle longsleeves in onze webshop gemaakt zijn van katoen, wol of polyester, kunt u ervan uitgaan dat deze shirts zacht en licht aanvoelen en daarmee uiterst lekker zullen zitten.

Helly Hansen longsleeves zijn echter meer dan alleen dat. Wij hebben al heel lang ervaring met het ontwerpen en produceren van werkkleding. Onze shirts met lange mouwen zijn daarom ook uitstekend geschikt om op het werk te dragen. U zult zich prettig kunnen bewegen in onze shirts met lange mouwen. Sommige longsleeves, zoals die uit de Helly Hansen Fakse en ICU collecties, zullen u zelfs beschermen tegen de veiligheidsrisico’s op uw werkplek. Bovendien hebben al onze shirts met lange mouwen een zeer verzorgd, professioneel uiterlijk, dat ze ook na meerdere wasbeurten zullen behouden.

Helly Hansen shirts met lange mouwen bedrukken

Wanneer u alles uit de professionele uitstraling van Helly Hansen shirts met lange mouwen wilt halen, kunnen wij ook uw werkkleding bedrukken. Er is zowel op de borst als op de rug van onze shirts met lange mouwen plek voor een bedrukking, zoals het logo of de reclameleus van uw bedrijf. Ook deze bedrukking zal een grote hoeveelheid wasbeurten overleven en uiterst professioneel overkomen. Verder is het voor u een voordeel dat de shirts met lange mouwen al helemaal klaar voor gebruik zijn wanneer u ze uit de doos haalt.

Online Helly Hansen shirts met lange mouwen kopen

Is een longsleeve het juiste kledingstuk voor u en neemt u alleen genoegen met de hoogst mogelijke kwaliteit? Dat is precies wat we u bieden in de webshop van Helly Hansen. Door onze ruime ervaring met werkkleding zijn onze shirts met lange mouwen goed bruikbaar voor op het werk, maar ook voor in uw vrije tijd.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.