Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Huidige filters
 1. Materiaal Katoen x

Werkkleding
Categorie
 • Amerikaanse overalls
Materiaal
 1. Katoen
 2. Polyester
 3. Overige materialen
 4. Cordura® versterkingen
Sluiting
 1. Rits
 2. Klittenband
Maat
Extra's
 1. Kniezakken
 2. Duimstokzak
 3. Uitlegbare zoom (+ 5cm)

Overalls

Helly Hansen overall online kopen? De overalls van Helly Hansen zijn perfect te dragen in extreme werksituaties, waarin de kwaliteit en functionaliteit van wat u draagt direct van invloed zijn op uw welzijn, gezondheid en veiligheid. Zo kunt u een overall met high visibility kiezen als u op moet vallen, maar ook een winteroverall of een overall voor slecht weer.

 • Populair in de visserij en bouw
 • Waterdichte, winddichte, vlamvertragende en Hi-Vis overalls
 • Overalls met Cordura verkrijgbaar
 • Tevens Amerikaanse overalls en bibs verkrijgbaar
Lees verder Lees minder

1 product

Toon per pagina
Best verkocht
Helly Hansen Chelsea Bib
€ 68,00 € 82,28

Helly Hansen overalls: bescherming en comfort gecombineerd

De gebruikelijke bescherming tegen vuil bieden alle overalls van Helly Hansen. Wanneer u een Helly Hansen overall draagt, kunt u echter ook rekenen op aanvullende bescherming. Veel van onze overalls hebben reflecterende strepen en opvallende kleuren, waardoor ze volgens de norm EN 20471 als high vis overalls bestempeld mogen worden. Daarnaast zal een groot deel van onze overalls u tegen de regen beschermen zoals dit is vastgelegd in de norm EN 343. Dit zijn prettige eigenschappen als u in het najaar buitenwerkzaamheden moet verrichten. Uw omgeving blijft u goed zien en door de bescherming tegen de neerslag krijgt u ook niet met vermijdbare ziektes te maken.

Zo kunt u profiteren van de perfecte combinatie van comfort en bescherming waar Helly Hansen al meer dan honderd jaar om bekend staat. Dat begon met Helly Hansen jassen, die getest waren in de zware omstandigheden van de Noord-Europese zeeën. Met hetzelfde doel is Helly Hansen later overalls, werkbroeken en allerlei andere soorten beschermende kleding gaan ontwerpen. Ook onze overalls bieden u dus alle bescherming die bij het werk nodig is.

Helly Hansen overalls bedrukken

Veel van onze overalls zijn ook geschikt om een bedrukking op te plaatsen. Dit is een mooie manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Is uw oog op een Helly Hansen overall gevallen en wilt u deze herkenbaarder maken? Laat ons dan uw werkkleding bedrukken voor wij die naar u toe sturen. Onze bedrukkingen zijn van hoge kwaliteit en overleven een groot aantal wasbeurten. Overalls zijn natuurlijk niet de enige kleding waarbij dit kan; onze shirts, polo’s, jassen, hesjes en vesten kunnen ook allemaal bedrukt of geborduurd worden.

Online Helly Hansen overalls kopen

Heeft u een overall nodig? Dan kunt u via de webshop van Helly Hansen voor een goede prijs een betrouwbare overall kopen. Daarmee zullen uw kleding en uw lichaam goed beschermd worden tegen het vuil van uw werkplek. Er zijn ook overalls beschikbaar die u op andere manieren beschermen. Voor op uw werk is dus zeker iets beschikbaar. Dat is ook het geval als u andere bedrijfskleding nodig heeft. Bovendien gaat het bestellen bij ons zeer makkelijk. Als uw bestelling bij ons binnen is, zullen wij die bij u laten bezorgen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.