Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Werkkleding
Prijs
Maat
Eigenschappen
  1. Waterdicht (plastic)
  2. Waterafstotend (EN 343)
  3. Ademend
  4. Bescherming kou (EN 342)

Schorten

Schorten zijn in veel beroepen belangrijk. Deze kledingstukken bieden namelijk op twee manieren bescherming die u niet kunt missen. Aan de ene kant wordt u beschermd tegen verwondingen die door opspattend vet of olie veroorzaakt kunnen worden, zoals brandwonden. Anderzijds levert een schort een positieve bijdrage aan de hygiëne. Helly Hansen biedt schorten die veel worden gedragen in de visserij.

Lees verder Lees minder

4 producten

Toon per pagina
Helly Hansen Bodoe Half Sleeve
€ 21,25 € 25,71
Helly Hansen Bodoe Coat
€ 46,75 € 56,57
Helly Hansen Harstad Apron
€ 17,00 € 20,57
Helly Hansen Bodoe Apron
€ 29,75 € 36,00

Optimale bescherming en hygiëne met schorten en sloven

Voor de hygiëne in de keuken is een goed keukenschort onmisbaar. En dat is niet eens alleen bij horecaondernemingen het geval; ook in veel huiskeukens zijn schorten te vinden. In dat geval gaat het meestal om een schort dat niet alleen tegen verwondingen beschermt, maar ook vlekken uit de gewone kleding houdt. Daar zit het belangrijkste verschil tussen schorten en sloven in. Een schort loopt nog een flink stuk door tot over de bovenkleding heen en laat op die manier alleen de armen en de schouders onbedekt. Een sloof loopt van de middel tot op de voeten en is daarom gebruikelijk voor de bediening.

Helly Hansen heeft al meer dan honderd jaar ervaring met de productie van werkkleding. Hoe specialistisch kokskleding ook is, wij weten precies wat er nodig is om de werkoutfit van iedereen die in de horeca werkt compleet te maken. Voor een deel is dat een kwestie van de juiste materiaalkeuze. Alle schorten en sloven van Helly Hansen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester met een PVC coating, waardoor de horecakleding ademend, waterdicht en oliebestendig is. Ook tegen de kou weten deze schorten goed te beschermen en bovendien hebben deze stoffen een verzorgd uiterlijk, wat ervoor zorgt dat uw personeel bijzonder professioneel overkomt bij het bereiden en uitserveren van het eten en drinken.

Sloven en schorten bedrukken

Een schort of sloof met een professionele uitstraling wordt nóg professioneler wanneer erop te zien is voor welk bedrijf uw personeel werkzaam is. Dat kunt u doen door uw kokskleding te laten borduren of bedrukken. Heeft u in onze webshop het perfecte schort gevonden? Dan kunnen wij dat schort voor u bedrukken of borduren, zodat het er meteen op zijn best uitziet wanneer u de geleverde bestelling uitpakt. Wij kunnen op verschillende manieren al uw werkkleding bedrukken of borduren. Vindt u de informatie die u nodig heeft niet op onze uitgebreide informatiepagina’s? Dan kan onze klantenservice u ongetwijfeld verder helpen.

Online Helly Hansen schorten en sloven kopen

Net als alle andere kokskleding zijn schorten en sloven zeer gespecialiseerde werkkleding die u niet zomaar bij iedere online winkel in beschermende kleding zult aantreffen. Bij Helly Hansen zijn we ons echter volop bewust van hoe belangrijk deze bedrijfskleding is voor de sector en daarom kunt u in onze webshop gemakkelijk de beste Helly Hansen schorten en sloven online bestellen. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, zorgen wij ervoor dat u uw werkkleding geheel naar wens ontvangt. Ook als u andere werkkleding nodig heeft, zoals werkschoenen, overalls, werkjassen en werkbroeken.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.