Filteren
Categorie
  • Fleece vesten
  • Fleece jassen
Prijs
Maat
Kleur
Eigenschappen
  1. Waterafstotend (EN 343)
  2. Ademend / GoreTex
  3. Lichtgewicht
  4. High Visibility (EN 20471)
  5. Bescherming kou (EN 342)
Extra's
  1. Verstelbare manchetten
  2. Inritsbare voering

Fleece jassen

De fleece jassen van Helly Hansen zijn de perfecte bescherming voor een koude omgeving. Dat kan de buitenlucht zijn, maar ook een werkplek waar de koeling aan staat. Helly Hansen fleece jassen zijn daarom geliefd als werkkleding, maar bijvoorbeeld ook als kleding om op wintersport of gewoon ’s winters buiten te dragen. Als u kwaliteit verwacht, kunt u op de fleecejassen in onze webshop vertrouwen. Deze zijn specifiek ontwikkeld om uw lichaam zo goed mogelijk tegen de kou van uw omgeving te beschermen.

Staat er een icoontje van een sneeuwvlok bij uw fleecejas? Dan is deze volgens de norm EN 342 goedgekeurd voor bescherming tegen temperaturen onder het vriespunt. Sommige van onze fleece jassen verhogen daarnaast uw zichtbaarheid volgens de EN 20471-norm.

12 producten

Toon
Korting 10%
Helly Hansen Red Lake Zip In Jacket
€ 54,00 € 65,34
Korting 10%
Helly Hansen Minto Full Zip Jacket
€ 54,00 € 65,34
Korting 10%
Helly Hansen Eagle Lake Jacket
€ 54,00 € 65,34
Helly Hansen Basel Reversible Jacket Jack
€ 63,00 € 76,23
Helly Hansen Aker Fleece Jacket
€ 54,00 € 65,34
Helly Hansen Addvis Fleece Jacket
€ 49,50 € 59,90
Helly Hansen Zurich Jack
€ 72,00 € 87,12
Helly Hansen Chelsea Wind Fleece
€ 81,00 € 98,01
Helly Hansen Liestal Jacket
€ 45,00 € 54,45
Helly Hansen Magni Fleece Jacket
€ 108,00 € 130,68
Helly Hansen Barnaby Jacket
€ 108,00 € 130,68
Helly Hansen Chelsea Pile Jacket
€ 99,00 € 119,79

De belangrijkste functies van fleece jassen

Het dragen van een fleecejas heeft twee belangrijke doelen. Ten eerste moet de kou om u heen niet door de jas heen kunnen dringen. Daarnaast komt er warmte van uw lichaam af. Een goede fleecejas, zoals de fleece jassen in onze webshop, zullen deze warmte vasthouden, zodat u zo min mogelijk last heeft van de lage omgevingstemperatuur. Hier is bij het ontwerp van uw fleecekleding en het materiaalgebruik rekening mee gehouden. In veruit de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van polyester vezels. Die staan er namelijk om bekend dat ze uitstekend isoleren, waarmee de belangrijkste functie van fleecekleding gegarandeerd is.

Een ander groot voordeel van polyester is dat het niet veel weegt. Hier wordt uw fleecekleding uiterst comfortabel van. En dat is wel zo prettig, zeker als u uw fleece jas op het werk draagt. We willen u er wel op wijzen dat het buiten aan te raden is om een winddichte jas over uw fleecejas te dragen, omdat fleece van zichzelf geen bescherming tegen de wind biedt. Heeft u die nog niet? In onze webshop kunt u ook de beste Helly Hansen jassen bestellen. Mocht u in een koel- of vriescel werken, dan is de wind geen factor en volstaat een fleecejas of fleecevest.

Online fleece jassen kopen

Veel mensen vinden het prettig om in de winter fleece jassen te dragen. Dat begrijpen we bij Helly Hansen maar al te goed, want de warmte en het comfort van een fleecejas zijn bijna niet te overtreffen. Bovendien beseffen we als Scandinavisch bedrijf maar al te goed hoe relevant een betrouwbare bescherming tegen de kou is. Daar heeft ook u profijt van. Bij ons is het namelijk heel eenvoudig om online de beste fleece jassen te kopen. En uw bestelling wordt daarna zo snel mogelijk bij u bezorgd, dus ook daarbij staat uw gemak voorop.

Voor nog meer bescherming tegen de winterse kou kunt u ook eens een kijkje nemen bij onze werkkleding voor de winter. Daar vindt u de beste winterjassen, winteroveralls, wintertruien, werkbroeken en thermokleding voor de koudste dagen van het jaar. Daarnaast kunt u bij ons onder meer reflecterende hesjes, polo’s, shirts, werkvesten, werklaarzen en werkschoenen bestellen. En die kunt u allemaal bestellen tegen een prijs-kwaliteitverhouding die u aangenaam zal verrassen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.