Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Onderkleding
Categorie
 • (Thermo) shirts
 • (Thermo) broeken
 • Vlamvertragend / antistatisch
 • Hi-vis
 • Balaclava's en nekbescherming
Materiaal (hoofdbescherming)
 1. Anders
Prijs
Materiaal
 1. Overige materialen
 2. Wol
Sluiting
 1. Knopen
Maat
Eigenschappen
 1. Antistatisch
 2. Vlamvertragend
 3. Bescherming elektrische vlamboog

Vlamvertragend / antistatisch

Vlamvertragende en antistatische thermokleding beschermt u tegelijkertijd tegen de kou en de hitte. Dat klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar ook in een koude omgeving kan het voorkomen dat u met vlammen moet werken. De vlamvertragende onderkleding van Helly Hansen zorgt in dat geval voor een veilige werkomgeving. Deze werkkleding houdt u warm door de kou van buitenaf te blokkeren en uw lichaamseigen warmte vast te houden. Als werkkleding voor de winter is deze kleding uit de Helly Hansen Fakse collectie dus de juiste keuze.

Lees verder Lees minder

6 producten

Toon per pagina
Helly Hansen Fakse shirt
€ 54,00 € 65,34
Helly Hansen Fakse Pants
€ 45,00 € 54,45
Helly Hansen Fakse LS Crew Neck
€ 54,00 € 65,34
Helly Hansen Fakse T-shirt
€ 40,50 € 49,01
Helly Hansen Fakse One Layer Balaclava
€ 18,00 € 21,78
Actie
Helly Hansen Fakse LS Polo
€ 63,00 € 76,23

Thermokleding die de best mogelijke bescherming biedt

Werkt u in een omgeving waarin open vuur of elektrisch geladen onderdelen te vinden zijn? Dan heeft u aan reguliere thermokleding onvoldoende bescherming. Dit heeft onder meer te maken met de materialen waaruit thermokleding normaal gesproken is samengesteld. Vaak wordt er namelijk vanwege de combinatie van een licht gewicht en een goede isolatie voor polyester gekozen. Voor brandgevaarlijke situaties is deze stof echter ongeschikt. Brandvertragende werkkleding moet ervoor zorgen dat een vlam bij aanraking zo snel mogelijk dooft en uw huid niet zal bereiken. Polyester is in theorie brandbaar, maar zal normaal gesproken allang gesmolten zijn voordat die temperatuur bereikt wordt.

Voor de thermokleding uit de Helly Hansen Fakse collectie moesten we dus op zoek naar andere stoffen waarmee u op hetzelfde comfort kunt rekenen, maar dan met de toegevoegde bescherming tegen vuur, omgevingshitte en elektrostatische ontlading. Hiervoor kwamen we uit op een combinatie van wol, vlamvertragende viscose en inox. Al deze thermokleding voldoet aan de bijbehorende normen EN 1149 en EN 11612. Bovendien zullen deze thermoshirts, thermobroeken en bivakmutsen volgens de IEC 61482-norm bescherming bieden tegen de thermische risico’s die ontstaan wanneer er kortsluiting in een elektrische vlamboog optreedt. Deze beschermende kleding is dus een betrouwbaar onderdeel van een uiterst veilige werkoutfit.

Online Helly Hansen vlamvertragende antistatische thermokleding bestellen

De kou van de winter of een kunstmatig gekoelde werkruimte is vervelend, maar soms niet de enige bedreiging voor uw veiligheid en gezondheid. In zo’n geval lijkt het misschien lastig om daar passende werkkleding bij te vinden, maar Helly Hansen Fakse vlamvertragende, antistatische thermokleding bewijst dat alle bescherming die u nodig heeft te combineren is in een comfortabel kledingstuk. En bij de webshop van Helly Hansen kunt u deze thermokleding eenvoudig online bestellen. De kleding van uw keuze wordt dan zo snel mogelijk bezorgd bij het adres dat u aan ons doorgeeft.

Voor de best mogelijke bescherming combineert u deze thermokleding met andere brandvertragende, elektrisch geleidende werkkleding. In ons online aanbod vindt u onder meer vlamvertragende en antistatische werkjassen, overalls, werkbroeken, shirts, polo’s en truien. Uw bescherming tegen elektrostatische ontlading is helemaal compleet wanneer u daar een paar ESD werkschoenen bij draagt. Deze zijn te herkennen aan de veiligheidsnormering die de schoenen meekrijgen. S1P werkschoenen en S3 werkschoenen zijn bijvoorbeeld antistatisch en dus geschikt om in zo’n situatie te dragen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.