Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Onderkleding
Categorie
 • Thermoshirts
 • Thermobroeken
 • Vlamvertragend / antistatisch
 • Hi-vis
 • Balaclava's en nekbescherming
Prijs
Materiaal
 1. Polyester
 2. Overige materialen
 3. Merinowol
Sluiting
 1. Rits
Kleur
Maat
Eigenschappen
 1. Ademend
 2. UV-bescherming

Thermoshirts

Bij koud weer kunnen thermoshirts u de warmte bieden die u bij de lage temperaturen nodig heeft. Deze warme shirts draagt u onder de rest van uw werkkleding om ervoor te zorgen dat de kou aan de buitenkant van uw kleding blijft. Toch is warmte maar een klein onderdeel van waarom onze thermoshirts zulke comfortabele werkkleding voor de winter zijn. Bij de thermoshirts uit de Lifa- en Magni-collecties van Helly Hansen is namelijk ook gezorgd voor een uitstekende vochtafvoer. Dit houdt uw lichaam droog en schoon.

Voor de best mogelijke bescherming tegen de winterkou of een gekoelde werkomgeving combineert u onze thermoshirts met de andere thermokleding uit onze webshop, zoals:

 • Thermobroeken die uw onderlichaam tegen de kou beschermen
 • Balaclava’s en nekbescherming om uw hoofd, gezicht en nek tegen de kou te beschermen
 • High vis thermokleding die niet alleen warm, maar ook goed zichtbaar is (EN 20471)
 • Antistatische, vlamvertragende thermokleding voor extra veiligheid bij werk met vlammen in koude omstandigheden (EN 1149, EN 11612)
Lees verder Lees minder

9 producten

Toon per pagina
Best verkocht
Helly Hansen Lifa Set Pants + Crewneck
€ 46,75 € 56,57
Helly Hansen Lifa Crewneck
€ 27,00 € 32,67
Helly Hansen Lifa T-Shirt
€ 22,50 € 27,23
Helly Hansen Lifa Merino Crewneck
€ 54,00 € 65,34
Helly Hansen Lifa Merino Half Zip
€ 58,50 € 70,79
Helly Hansen Lifa Max Crewneck
€ 45,00 € 54,45
Helly Hansen Lifa Max Half Zip
€ 54,00 € 65,34
Helly Hansen Magni Longsleeve
€ 27,00 € 32,67
Helly Hansen Magni T-shirt
€ 22,50 € 27,23

Warme thermoshirts met goede vochtafvoer

Toen Helly Hansen aan het einde van de negentiende eeuw opgericht werd, was mensen beschermen tegen de kou een van de belangrijkste doelen van de eerste Helly Hansen werkkleding. Als Scandinavisch bedrijf zagen we namelijk wat voor schade de kou aan kon richten en het was daarom belangrijk dat we daar goede beschermende kleding voor aan konden bieden. Eerst ging dat om waterafstotende werkjassen, maar thermoshirts passen natuurlijk heel goed bij het doel om mensen zo warm mogelijk te houden. Helly Hansen thermoshirts worden als bedrijfskleding gebruikt als werknemers in koude omstandigheden aan de slag moeten, maar deze kleding kan bijvoorbeeld ook op wintersport gebruikt worden.

Een ander belangrijk kenmerk van Helly Hansen thermoshirts is de afvoer van vocht die door al onze thermoshirts gerealiseerd wordt. Warmte is namelijk prettig, maar door zweten kunt u alsnog met ongemakken te maken krijgen. De thermoshirts in onze webshop voeren uw zweet af. Dat is niet alleen goed voor uw lichaamsgeur. Er ontstaan bijvoorbeeld ook geen vochtige plekken op uw huid waardoor u alsnog kou vat. Heeft u verdere bescherming nodig, zoals bescherming tegen vlammen, elektrostatische ontlading of een slechte zichtbaarheid? Bekijk dan ook eens de thermoshirts uit de Helly Hansen Fakse collectie en de Helly Hansen Esbjerg collectie. Die beschermen u gegarandeerd.

Helly Hansen thermoshirts online kopen

Wanneer het buiten weer kouder dreigt te worden of uw werkplek altijd al gekoeld wordt, zijn de thermoshirts van Helly Hansen de ideale werkkleding om u daartegen te beschermen. U kunt de beste thermoshirts online bestellen in onze webshop. Afhankelijk van de omstandigheden waar u op uw werk mee te maken heeft, kunt u uw thermoshirt desgewenst combineren met een comfortabele fleecejas, een dikke winterjas of een warme winteroverall. Ook waterafstotende werkschoenen, herkenbaar aan de normering S2 of S3, helpen goed tegen de kou. Al deze artikelen vindt u in onze webshop en wij zullen ervoor zorgen dat u deze zo snel mogelijk aan kunt trekken, zodat u zo min mogelijk last gaat hebben van de kou waar u mee te maken krijgt.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.