Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Onderkleding
Categorie
 • Thermoshirts
 • Thermobroeken
 • Vlamvertragend / antistatisch
 • Hi-vis
 • Balaclava's en nekbescherming
Materiaal (hoofdbescherming)
 1. Anders
Prijs
Materiaal
 1. Polyester
 2. Overige materialen
 3. Wol
 4. Merinowol
 5. Stretch (bv. elastan, spandex)
Kleur
Eigenschappen
 1. Ademend
 2. Antistatisch
 3. Lichtgewicht
 4. Vlamvertragend
 5. Bescherming elektrische vlamboog

Balaclava's en nekbescherming

Balaclava’s en nekbeschermers zijn een uiterst waardevolle toevoeging aan uw thermokleding. Uw gezicht en uw nek zijn namelijk behoorlijk kwetsbaar bij lage temperaturen. Als u voor uw werk een langere tijd in de kou aan de slag moet, kan een balaclava of nekwarmer van Helly Hansen u dus precies de juiste bescherming bieden. Dat is dan ook de bescherming die u kunt verwachten van onze warme Lifa collecties en onze antistatische, vlamvertragende Fakse collectie. Dan kunt u ’s winters goed beschermd aan het werk.

 • HH Lifa (Synthetisch)
 • HH Lifa Max (Synthetisch, extra warm)
 • HH Lifa Merino (Met merino wol dat niet prikt)
 • HH Fakse (Vlamvertragend / Antistatisch)
Lees verder Lees minder

6 producten

Toon per pagina
Helly Hansen Lifa Merino Neck Gaiter
€ 17,00 € 20,57
Helly Hansen Lifa Merino Balaclava
€ 17,00 € 20,57
Helly Hansen Lifa Max Neck Gaiter
€ 12,75 € 15,43
Helly Hansen Lifa Max Balaclava
€ 17,00 € 20,57
Helly Hansen Oxford Fleece Neck Gaiter
€ 8,50 € 10,29
Helly Hansen Fakse One Layer Balaclava
€ 17,00 € 20,57

Voordelen van balaclava’s en nekwarmers

Winterse omstandigheden zijn om meerdere redenen onaangenaam. Niet alleen brengt het winterweer het risico op gezondheidsproblemen met zich mee; u kunt zich door de kou ook beperkt voelen in de bewegingen die u kunt maken. Wanneer u voor uw werkzaamheden constant in beweging bent, is dat natuurlijk onwenselijk. Met de thermokleding van Helly Hansen wordt uw werk al snel een stuk aangenamer. Deze kleding isoleert tegen de kou en is ontworpen met als doel om een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid te garanderen. Ook als uw werkplek koud is omdat de temperatuur kunstmatig laag gehouden wordt, kunt u op de onderkleding van Helly Hansen vertrouwen.

Natuurlijk helpen mutsen en sjaals al enorm met het beschermen van uw hoofd en uw hals, maar bij extremere omstandigheden heeft u meer bescherming nodig. Balaclava’s, ook wel bekend als bivakmutsen, bedekken een groot deel van het hoofd en laten eigenlijk alleen maar het midden van het gezicht en soms zelfs alleen de ogen open. Kiest u voor een balaclava of nekwarmer uit de Lifa collectie, dan kunt u op warmte en een prima afvoer van vocht rekenen. De Fakse-lijn voegt hier een antistatische en vlamvertragende werking aan toe. Wel zo prettig als u ook in de kou met vlammen en mogelijke statische ontlading te maken krijgt!

Online Helly Hansen balaclava’s en nekbescherming kopen

Hoe vervelend winterse temperaturen ook kunnen zijn, er is gelukkig wel een oplossing voor. En door het gemak van de webshop van Helly Hansen is het niet eens moeilijk om daar voor een goede prijs aan te komen. U vindt bij ons snel de beste balaclava’s en nekbescherming en als u wilt, kunt u nog rustig alle eigenschappen met elkaar vergelijken voor u ze online bestelt. Wij laten uw bestelling bij u thuis bezorgen. Dat gemak komt dus nog bovenop het gemak dat u ervaart wanneer u onze gezichts- en nekbescherming draagt.

Voor ieder ander onderdeel van een winterse werkoutfit kunt u eveneens bij ons terecht. Helly Hansen heeft namelijk ook een bijzonder groot aanbod aan fleecekleding, winterjassen, gevoerde werkbroeken, winteroveralls en waterafstotende werkschoenen. Als u behoefte heeft aan advies op maat, kunt u ook bij ons terecht.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.