Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Accessoires
Categorie
 • Tassen
 • Riemen
 • Kniebeschermers
 • Caps
 • Mutsen
 • Balaclava's
 • Ondergoed & onderkleding
 • Sjaals / halsbescherming
 • Werksokken
Prijs
Materiaal
 1. Katoen
 2. Polyester
Kleur
Maat
Eigenschappen
 1. Waterdicht (plastic)

Caps

Caps en petten zijn handige accessoires om uw hoofd te beschermen. Deze hoofdbescherming zal natuurlijk niet dezelfde stevige bescherming bieden als een veiligheidshelm, maar voor buitenwerkzaamheden in het felle zonlicht zijn caps de ideale keuze. De klep aan de voorkant werpt schaduw over uw gezicht heen, zodat u goed kunt zien waar u mee bezig bent. Bovendien brengt een goede pet verkoeling. Met een Helly Hansen cap zullen de omstandigheden op uw werk ’s zomers een stuk aangenamer worden.

Lees verder Lees minder

3 producten

Toon per pagina
Helly Hansen Kensington Flat Trucker
€ 17,00 € 20,57
Helly Hansen Kensington Cap
€ 17,00 € 20,57
Helly Hansen Svolvaer Southwester
€ 12,75 € 15,43

De beste caps en petten om op uw werk te dragen

Petten zijn overal wel te koop, maar niet iedere pet is geschikt om u de nodige bescherming te geven als u aan het werk bent. Helly Hansen heeft al anderhalve eeuw ervaring met het maken van werkkleding. Als u uw caps bij de webshop van Helly Hansen bestelt, weet u dus zeker dat deze caps geschikt zijn voor gebruik op het werk. Buitenwerkzaamheden in de hete zon zullen dan wat prettiger worden dan wanneer die zon de hele tijd op uw hoofd brandt. Uiteraard kan de zon uw zicht ook beperken. Hier kan de schaduw van de klep aan de pet u behoorlijk bij helpen.

Ook in ons assortiment zijn niet alle petten hetzelfde. Naast petten in de welbekende vorm hebben we bijvoorbeeld ook de Helly Hansen Svolvaer Southwester cap. Deze cap is waterdicht volgens de EN 343-norm klasse 3. Bovendien is deze gemakkelijk goed vast op uw hoofd aan te brengen met behulp van de kinband en de oorkleppen in de cap. Omdat deze cap waterdicht is, is hij tijdens de regenbuien die in ons land helaas nog altijd vaak voorkomen in de zomer een prima keuze om op uw hoofd te dragen. Wordt het kouder, dan heeft u ongetwijfeld iets aan ons ruime assortiment aan mutsen, bivakmutsen en nekwarmers.

Online Helly Hansen caps kopen

Wanneer u voor de veiligheid en het comfort op uw werkplek profijt heeft bij het dragen van een cap, dan willen wij u op het hart drukken om niet zomaar een winkel in te lopen en de eerste pet die u tegenkomt aan te schaffen. Helly Hansen weet na al die jaren als werkkledingproducent precies aan welke eisen een cap voor op het werk moet voldoen. Daar heeft ook u baat bij. Bovendien is online uw caps kopen bij Helly Hansen even eenvoudig als voordelig. De caps worden bij u afgeleverd, waarna ze direct klaar voor gebruik zijn.

Verdere bescherming vindt u natuurlijk ook in de webshop van Helly Hansen. De beste werkschoenen, de mooiste jassen, de handigste werkbroeken en de meest betrouwbare overalls: allemaal zijn ze tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding online te bestellen. Ook hebben we een breed aanbod aan accessoires die als aanvulling op uw beschermende kleding dienen. Dan kunt u altijd veilig aan de slag.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.