Winkelwagen
Offerte(s)

Grisport Trekking Outdoor

Grisport trekking wandelschoenen kopenHoudt u ervan om het avontuur op te zoeken in overweldigende landschappen als nationale parken, gebergtes en woestijnen? Voor hen die houden van bergtochten heeft Grisport de Trekking collectie ontworpen. Door het gebruik van van deze Trekking wandelschoenen met een meer technische constructie, kunt u ontspannen aan uw tocht beginnen op ruwe terreinen en zware bepakking.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

DÉ BESTE BERGSCHOEN VOOR RUW TERREIN

Met de bergschoenen uit de Trekking collectie van Grisport haalt u een sterk paar schoenen in huis voor zware tochten door de bergen. De stevige, technische constructie zijn ideaal voor de veeleisende wandelaar. de bergwandelschoenen zijn voorzien van goede ondersteuning en sluiten comfortabel rondom de hiel. tijdens het lopen op ruw terrein zult u een goede afwikkeling van de voet ervaren door het innovatieve ontwerp. De bergschoenen zijn voorzien van een kwalitatieve Vibram zool. De schoen is gemaakt van ademend Spo-Tex dat de schoen tevens waterdicht maakt en duurzaam kwalitatief leer. Alle eigenschappen maken deze bergschoen stabiel en comfortabel.

TECHNOLOGIE EN INNOVATIE

Grisport is toonaangevend als fabrikant van dames wandelschoenen en heren wandelschoenen. Continu wordt aandacht besteed aan onderzoek en ontwikkeling. Grisport is expert op het gebied van technologische en innovatieve ontwikkelingen in de branche. Dankzij deze eigenschappen, heeft Grisport de perfecte bergschoen ontwikkeld welke slijtvast is en garant staat voor jarenlang intensief gebruik. Grisport maakt zowel hoge wandelschoenen als lage wandelschoenen.

VIBRAM ZOLEN

De binnenzool van de bergschoenen zijn ademend en isolerend. U zult versteld staan van de stabiliteit tijdens het veeleisende gebruik waar deze zool voor is ontwikkeld. Het slijtvaste, lichte materiaal is zeer sterk en geeft veel grip. Dit alles maakt de bergschoenen van Grisport tot een onmisbaar item tijdens een bergtocht.

Collecties Grisport wandelschoenen

De wandelschoenen van Grisport zijn onderverdeeld in verschillende collecties, elk met hun eigen specifieke kenmerken. Wij kunnen u de volgende collecties wandelschoenen leveren:
Grisport Walking Outdoor | Grisport Hiking Outdoor | Grisport Trekking Outdoor | Grisport Active Casual

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.