Winkelwagen
Offerte(s)

Veiligheidshelmen

Draagt u een veiligheidshelm die aan alle belangrijke veiligheidsvoorschriften voldoet? Dan weet u zeker dat uw hoofd beschermd wordt als zich potentieel gevaarlijke situaties voordoen op het werk. Heeft u er nog geen of is de bouwhelm die u nu heeft aan vervanging toe? Dan heeft u bij Unishore Bedrijfskleding de keuze uit verschillende soorten veiligheidshelmen van onder meer M-Safe, 3M, Petzl, MSA en Uvex. Dit zijn allemaal merken die bewezen hebben dat zij veiligheidshelmen van zeer hoge kwaliteit leveren en die verkopen wij dan ook graag in onze webshop. Wij willen u namelijk wel kunnen verzekeren dat uw veiligheid met deze vorm van hoofdbescherming gegarandeerd is. Heeft u dus een veiligheidshelm met een normale of een korte klep nodig? Of misschien zelfs een gelaatsscherm? U vindt ze hier.

Lees verder Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Welke opties voor veiligheidshelmen zijn er?

Omdat uw hoofd een van de meest kwetsbare delen van uw lichaam is waar bovendien uw hele lijf vandaan bestuurd wordt, is het op veel plekken verplicht om een veiligheidshelm te dragen. Op bouwplaatsen en andere plekken waar met hijskranen gewerkt wordt bijvoorbeeld, maar ook bij veel productiebedrijven. Wanneer u onverhoopt uw hoofd stoot of er gereedschappen of bepaalde bouwmaterialen op uw hoofd vallen, zal een veiligheidshelm u de bescherming bieden die u nodig heeft om niet meteen een schedelbreuk om te lopen. De perfecte aanvulling op werkkleding voor de bouw dus. Een goede veiligheidshelm is niet al te zwaar van gewicht en heeft een prettige, verstelbare pasvorm aan de binnenkant. Ook is het belangrijk dat een bouwhelm goed blijft zitten als u er een muts onder draagt. Dan kunt u namelijk ook als het buiten koud is met een veilig gevoel uw werkzaamheden uitvoeren.

Sommige veiligheidshelmen hebben een klep die korter is dan bij andere. De klep kan voorkomen dat u op zonnige dagen last krijgt van het zonlicht. Maar als u voor uw werk veel de hoogte in moet kijken, kan hij uw zicht ook in de weg zitten. Daarom bieden wij via onze webshop ook veiligheidshelmen met een korte klep aan. De meeste veiligheidshelmen uit ons assortiment zijn uitgerust met een kinriem. Deze mag overigens niet over de oren heen lopen. Heeft het model dat u op het oog heeft geen kinriem? Dan kunt u deze los bij ons kopen. Voor het comfort van de helm kan het ook prettig zijn om een zweetband tegen uw voorhoofd aan te leggen. Deze zijn bij ons net als de kinriemen per 10 stuks verkrijgbaar.

Online veiligheidshelmen bestellen

Is het dragen van een veiligheidshelm verplicht op uw werkplek? Of neemt u liever het zekere voor het onzekere? Dan kunt u bij Unishore Bedrijfskleding eenvoudig online uw veiligheidshelm bestellen. Ook de accessoires die u daarbij nodig zou kunnen hebben zijn bij ons makkelijk te vinden en te bestellen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan gehoorkappen of gelaatsschermen, maar ook aan een los binnenwerk of helmstickers waarvan de lijm het verouderingsproces van de helm niet zullen versnellen. Dit is in combinatie met bedrukte bedrijfskleding een uitstekende manier om de uitstraling van uw bedrijf zo duidelijk mogelijk zichtbaar te maken.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.