Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Hoofdbescherming
Categorie
  • Helmmutsen & balaclava's
  • Sjaals & halsbescherming

Accessoires

Het kan voorkomen dat u bepaalde accessoires voor uw veiligheidshelm nodig heeft. Dit kan ter vervanging zijn van versleten onderdelen van uw veiligheidshelm of ter verhoging van het draagcomfort van uw bouwhelm. Er zijn zelfs accessoires die de herkenbaarheid van uw bedrijf op de veiligheidshelm vergroten. Simpel gezegd kunt u met de juiste accessoires een bouwhelm van goede kwaliteit nog beter maken. Unishore Bedrijfskleding weet door meer dan dertig jaar aan ervaring met beschermende werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen precies wat hiervoor nodig is en daar profiteert u als klant natuurlijk van mee. In ons online assortiment vindt u daarom onder meer losse kinriemen, los binnenwerk en katoenen zweetbanden. U kunt bij ons alles bestellen wat u nodig heeft om uw hoofdbescherming in orde te maken.

Lees verder Lees minder
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Helmstickers

Volgens de Nederlandse wet mogen er niet zomaar stickers op bouwhelmen geplakt worden. En ook met een stift of verf de naam of zelfs het logo van uw bedrijf op de helm aanbrengen wordt met klem afgeraden. Dat komt doordat inkt, verf en de plaklaag van stickers de helm sneller kunnen verouderen. Een veiligheidshelm heeft namelijk een bepaalde houdbaarheidsdatum. Maar wat als u wilt dat aan de helmen van uw werknemers duidelijk te zien is voor welk bedrijf zij werkzaam zijn? Daar heeft Unishore Bedrijfskleding een mooie oplossing voor: helmstickers. Omdat de weekmakers en de kleuren in deze stickers niet de plaklaag in zakken, blijft uw helm hiermee in goede toestand. Verder is er een transparante coating op de stickers aangebracht, waardoor ze vijf jaar lang niet of nauwelijks zullen verkleuren en krasvrij blijven. U kunt de opdruk per mail aanleveren.

Online accessoires voor veiligheidshelmen bestellen

Heeft u accessoires nodig om ervoor te zorgen dat uw veiligheidshelm honderd procent naar wens is? Ook dan heeft Unishore Bedrijfskleding wat u nodig heeft. Hier kunt u online verschillende accessoires voor uw veiligheidshelm bestellen, zodat uw helm nog comfortabeler of herkenbaarder wordt. Op werkplekken met veel lawaai worden er vaak gehoorkappen aan veiligheidshelmen bevestigd. Deze vindt u bij ons onder de gehoorbescherming. Wij bieden u namelijk alle middelen aan die nodig zijn om de veiligheid binnen uw bedrijf te kunnen waarborgen. Dit loopt uiteen van stevige werkschoenen en warme werkjassen tot PBM’s als veiligheidsbrillen en overschoenen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.