Winkelwagen
Offerte(s)

Over Unishore Bedrijfskleding

Dit zijn wij:

Unishore Bedrijfskleding is een groothandel die heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van werkkleding, veiligheidslaarzen, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires aan bedrijven en particulieren. Daarnaast kunnen wij snel oplossingen

De webwinkels van Unishore Bedrijfskleding en onze showroom aan de Handelsweg 6 in Den Helder bieden u een zeer compleet assortiment werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Laat u verrassen door onze kenmerkende  klantvriendelijkheid, ons advies op maat, de snelle levering en het gemak van (online) bestellen bij ons. op maat aanbieden en werkkleding en accessoires personaliseren.

Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u rekenen op jarenlange ervaring en kennis op het gebied van advisering op maat en e-commerce. U vindt uw perfecte werkuitrusting die u optimaal beschermt tegen weersinvloeden en risico’s in uw werkomgeving en daarnaast precies uitstraalt wie u bent. Ons enthousiaste, vakbekwame team staat graag voor u klaar bij het maken van de keuze die aan al uw wensen voldoet.

Unishore Bedrijfskleding is een groothandel die heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van werkkleding, veiligheidslaarzen, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires aan bedrijven en particulieren. Daarnaast kunnen wij snel oplossingen op maat aanbieden en werkkleding en accessoires personaliseren.

De webwinkels van Unishore Bedrijfskleding en onze showroom aan de Handelsweg 6 in Den Helder bieden u een zeer compleet assortiment werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Laat u verrassen door onze kenmerkende  klantvriendelijkheid, ons advies op maat, de snelle levering en het gemak van (online) bestellen bij ons.

Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u rekenen op jarenlange ervaring en kennis op het gebied van advisering op maat en e-commerce. U vindt uw perfecte werkuitrusting die u optimaal beschermt tegen weersinvloeden en risico’s in uw werkomgeving en daarnaast precies uitstraalt wie u bent. Ons enthousiaste, vakbekwame team staat graag voor u klaar bij het maken van de keuze die aan al uw wensen voldoet.

'Unishore Bedrijfskleding, beschermt u van top tot teen!'

 

8 redenen om te kiezen voor Unishore Bedrijfskleding

1. Specialist in bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen

Wij leveren een uitgebreid kledingpakket en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Wij kunnen deze kleding verder personaliseren naar wens voor uw bedrijf door middel van het aanbrengen van logo's, bedrijfsnamen, namen en tekst. Het personaliseren met ons uitgebreide assortiment zorgt voor kleding op maat dat past bij elk bedrijf in elke sector.

1.A Offshore specialist met werkkleding en PBM’s die voldoen aan de extreme eisen van offshore

Wij leveren een uitgebreid kledingpakket en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) welke voldoen aan alle eisen voor het werken onder zeer zware omstandigheden. Zo zijn de jassen, overalls en onderkleding gecertificeerd volgens de laatste veiligheidsnormeringen op gebied van FR/AS (vlamvertragende en antistatische eigenschappen) die de offshore sector eist van zijn medewerkers. Daarbij is een snelle levering essentieel, omdat u niet onbeschermd mag werken offshore. Dit betekent dat wij, bij Unishore Bedrijfskleding, een grote voorraad hebben van vrijwel alle gangbare producten die in een offshore uitrusting thuishoren.

2. Zeer uitgebreid assortiment voor uiteenlopende branches en industrieën

Naast werkkleding van de hoogste kwaliteit die voldoet aan de strengste veiligheidseisen hebben wij ook bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires in ons omvangrijke assortiment die zeer geschikt is voor een veelheid aan werkzaamheden. Bent u ZZP-er, een particulier of wilt u uw gehele bedrijfsteam kleden en voorzien alle middelen om het werk zo aangenaam en veilig mogelijk te maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange kennis en ervaring kan ons ervaren team uw bedrijf prima adviseren in de keuze voor een pakket bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen optimaal passend bij uw branche, werkomgeving en werkzaamheden.

3. Werkkleding met een opdruk van uw logo, beeld en/of tekst gedrukt in eigen beheer

De medewerkers van Unishore Bedrijfskleding hebben jarenlange ervaring in het personaliseren van bedrijfskleding en accessoires door bedrukkingen. Dit doen wij allemaal in eigen beheer met onze eigen drukmachines. Dit betekent dat wij u snel de perfecte opdruk kunnen leveren die voldoet aan al uw wensen! Onze machines kunnen zeefdruk en (full-color) plotbedrukking aan. Ook voor transferdruk kunt u bij ons terecht. Meer informatie over bedrukken van kleding

4. Eigen borduurstudio voor het personaliseren van uw werkkleding

Unishore Bedrijfskleding heeft een eigen borduurstudio met de modernste machines en nieuwste software tot haar beschikking. Dit heeft als voordelen:

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Snelle offerte afhandeling
  • U betaalt bij ons geen instelkosten
  • Onze eenmalige borduurkaart is laag geprijsd
  • Borduren is voor zowel kleine als grote aantallen erg aantrekkelijk.

Meer informatie over borduren van kleding

5. Uitstekende klantenservice

Onze borduurmachines aan het werkBij Unishore Bedrijfskleding helpen wij u graag in uw keuze voor optimale bescherming, comfort, functionaliteit en kwaliteit. Dit doen wij door het maken van een zorgvuldige selectie van onze merken en producten, de inrichting van zowel onze webwinkel als onze showroom en het luisteren naar uw wensen. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de beste keuze die helemaal voldoet aan al uw wensen. Voor alle medewerkers van Unishore Bedrijfskleding geldt: wij zijn pas helemaal tevreden als u dat ook bent!

6. Snelle levering door grote voorraad en goede afspraken

Unishore Bedrijfskleding wil u graag zo snel mogelijk voorzien van de door u gewenste producten en heeft daarvoor leveranciers geselecteerd die naast uitstekende kwaliteit ook heel snel kunnen leveren. Wat merkt u hiervan? Veelal kunnen wij leveren uit voorraad of zijn de levertijden erg kort. Dit betekent dat u snel van de door u gekozen producten kunt genieten!

7. Prachtige, ruime showroom In Den Helder

Unishore Bedrijfskleding heeft een uitgebreide selectie van ons riante aanbod werkkleding, werkschoenen, werklaarzen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor u beschikbaar in onze prachtige, grote showroom in Den Helder. Hier adviseren wij u graag bij het uitzoeken van uw werkuitrusting. Daarnaast kunt u ideeën opdoen, stoffen voelen, kleuren bekijken en natuurlijk werkkleding en veiligheidschoenen en –laarzen passen. U kunt gelijk ook uw eventuele wensen op het gebied van personaliseren ( d.m.v. opdruk of borduring) van bedrijfskleding bespreken. Wij staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

8. Snel advies op maat

Wilt u graag informatie, advies of een offerte van ons ontvangen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om snel contact met ons te krijgen. U kunt ons mailen via webwinkel@unishorebedrijfskleding.nl of bellen naar +31 (0) 223 66 1300. Wij streven ernaar om uw mail nog op dezelfde werkdag te beantwoorden.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.