B2B

Weten wat wij als bedrijf voor uw bedrijf kunnen betekenen? En waar dan uw voordeel ligt? Unishore Bedrijfskleding uit de Noordkop is al jaren een vertrouwde leverancier van bedrijfskleding en PPE voor elk vakgebied. Zoekt u een one-stop leverancier waar u alles in één bestelling kunt regelen en ook nog eens degelijk advies krijgt? dan is Unishorebedrijfskleding het beste alternatief.

Wat we dan voor u kunnen betekenen? Laten we beginnen met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Een ander voordeel is dat we werkkleding hebben voor elke doelgroep. Van werkschoen tot overall, en van veiligheidsbril tot werkhandschoen. En dan niet één model maar een complete lijn van alle toonaangevende leveranciers.
 
En om het plaatje compleet te maken kunnen wij nagenoeg alle werkkleding ook voor uw personaliseren , door uw logo of bedrijfsnaam op de kleding te borduren of te drukken.Wij hebben een eigen borduurstudio waar we in hoge kwaliteit uw kleding van een tekst of logo kunnen voorzien. voor het bedrukken gebruiken we transfers die tot 95 graden wasbaar zijn zonder loslaten.
 
Om dat we het personaliseren in eigen huis doen kan dit de levertijd aanzienlijk verkorten, we maken graag geheel vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en te bespreken wat uw voordeel kan zijn.
 
 
Een vrijblijvende offerte nodig voor grotere aantallen?
Of persoonlijke advies nodig? Bel ons dan op telefoonnummer 0223 - 661 300 of gebruik stuur even een e-mail naar gerhard@unishorebedrijfskleding.nl. We horen graag van u!

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

156 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden